PGC Fox Generation 1 - del 1

Alicia hade flyttat till Bridgeport med sin sambo Jackson. Dem har inte den bästa relationen men det funkar ändå på något sätt. Alicia är lite förtjust i Jackson, men  frågan är om han känner detsamma? 
Alicia pratade med Jackson utanför deras hem. Hon ville få reda på om hur han kände för henne, det var inte så lätt men Alicia vågade och hon.... 
 kysste honom! Vad skulle detta leda till?
 
Jackson blev istället iriterrad på Alicia och det blev bara en pinsam stämning. Hon bad om ursäkt och gick in till huset. 
Jackson satt vid datorn och övade på att förfina sina författarkunskaper. Hans dröm var att bli en författare! Efter han hade övat på sina kunskaper gick han bort till Alicia och började småprata. 
Jackson hade nästan glömt bort om hur Alicia gjorde bort sig. Relationen hade istället förbättrats mellan Alicia och Jackson. Efter lite prat hade det redan blivit kväll och Jackson & Alicia gick och la sig för att sova. 
 
 Det kanske inte blev en bra del och lite för få bilder, men nästa del kan bli mer intressant, detta var mer ett inledningsinlägg. 
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0